Molimo da se prijavite ili ispunite registracijsku formu

Ponuda (novih) Epson pisača za račune i priznanice

08.09.2020.

Od 01.siječnja 2021.godine kreće se u primjenu fiskalizacije računa sa QR kodom.Očitavanjem QR koda iskazanog na računu u aplikaciju za provjeru upisali bi se svi podaci, što bi građanima olakšalo postupak i dodatno ih potaknulo da račune provjeravaju i prijavljuju Poreznoj upravi, a posljedično bi se omogućila još kvalitetnija i bolja kontrola onih poreznih obveznika koji pravovremeno ne izvršavaju svoje porezne obveze te bi se ostvario pravedniji i učinkovitiji porezni sustav u odnosu na ostale uredne porezne obveznike.

Harta d.o.o. ima rješenje koje Vam je dostupno za isporuku odmah u obliku uređaja:

Epson TM-T20III

Ovaj model koji je jednostavan za upotrebu, početna je klasa naših POS pisača za račune sa širinom ispisa od 80 mm. Njegova značajka automatskog smanjenja potrošnje papira smanjuje gornju i donju marginu, širinu za novi red i visinu crtičnog koda, omogućavajući fleksibilan ispis priznanice. Tako se nadzire i upravlja količinom iskorištenog papira. Troškovi papira smanjuju se ispisivanjem gornjeg logotipa sljedećeg računa prije rezanja, tako da je gornja margina smanjena za još 12 mm.

Ključne značajke:

  • Ekonomičan: Funkcija automatskog smanjena potrošnje papira
  • Pouzdan: Vijek trajanja mehanizma pisača od 15 milijuna redaka
  • Brzina ispisa od 250 mm/s

958 KN + PDV

Epson TM-T20III

Epson TM-T88VI

T88VI najmoderniji je pisač računa koji nudi brz ispis i veliku pouzdanost, kao i napredne značajke koje podržavaju paralelni rad tradicionalnog POS-a za osobno računalo i usluga POS-a za web i tabletna računala.

TM-T88VI idealan je za maloprodajne i uslužne djelatnosti koje žele iskoristiti prednosti usluga POS-a za web i tabletna računala te istovremeno zadržati kompatibilnost s postojećim aplikacijama jer nudi savršeno rješenje za tvrtke svih veličina koje rade s korisnicima te neke od najnaprednijih značajki na tržištu.

Ključne značajke:

  • Paralelni rad sa više uređaja spojeno na različita sučelja
  • Brzina ispisa TM-T88VI impresivnih je 350 mm/s
  • TM-T88VI nudi napredne funkcije uštede papira, što vam omogućuje da smanjite otpad do 49 %

1958 KN + PDV

Epson TM-T88VI

Za sva dodatna pitanja pošaljite upit na harta@harta.hr ili marketing@harta.hr
ili nazovite na broj telefona 051-255-798.

Podijeli na društvenim mrežama:

Kategorije proizvoda

novosti

Pogledaj sve novosti

O nama

Osnovna djelatnost nam je veleprodaja uredskog materijala, odnosno svega što Vam je potrebno u svakodnevnom poslovanju.

U našem asortimanu se nalaze tinte toneri i ostali potrošni materijal za pisače najpoznatijih svjetskih brendova HP, Epson, Canon, Lexmark, Fujitsu, Xerox, Minolta, Samsung, papir svih veličina i gramatura

Bonitet izvrsnosti

Pokrovitelj

Vaterpolo Primorje - Vaterpolski Klub Primorje

Partneri

HP Gold Partner Lexmark
Sačuvajmo okoliš zajedno

Sačuvajmo okoliš zajedno

Za naše kupce i partnere postoji i mogućnost da mi svojim vozilima odnesemo iskorištene tonere prilikom dostava naručene robe … Opširnije