Molimo da se prijavite ili ispunite registracijsku formu

Upoznajte nas

Harta je tvrtka koja je osnovana početkom 2007. g., a zahvaljujući velikom trudu i izuzetnoj predanosti poslu, bez imalo skromnosti možemo reći da imamo sve što je potrebno kako bi naši kupci bili zadovoljni. U tako kratkom periodu narasli smo u respektabilnu tvrtku koja može konkurirati i najvećim tvrtkama iz naše branše, a to dokazuje i naša referentna lista na kojoj su neke od najvećih hrvatskih tvrtki u državnom ili privatnom vlasništvu.

Što Vam nudimo?

Osnovna djelatnost nam je veleprodaja uredskog materijala, odnosno svega što Vam je potrebno u svakodnevnom poslovanju.

U našem asortimanu se nalaze tinte, toneri i ostali potrošni materijal za pisače najpoznatijih svjetskih brendova: HP, Epson, Canon, Lexmark, Fujitsu, Xerox, Minolta, Samsung, papir svih veličina i gramatura te kompletan pisaći pribor renomiranih proizvođača kao što su: Uni, Pilot, Steadtler i dr.

Ovlašteni smo partneri proizvođača HP, Lexmark i Samsung te svojim kupcima osiguravamo samo provjeren i kvalitetan potrošni materijal vrhunskih performansi. U suradnji s našim partnerima, kupcima nudimo mogućnost najma pisača te plaćanje pisača, ispisa i održavanja  po "kliku".

U našoj ponudi su i ostale uredske potrepštine te uredski strojevi; razni uništivači papira, strojevi za spiralni uvez, plastifikatori, etiketirke... Kako bi naša usluga bila kompletna u ponudu smo uveli i sredstva za čišćenje i održavanje higijene.

Većinu artikala imamo na lageru u svome skladištu, a sve što u danom trenutku nemamo sposobni smo Vam nabaviti i u najkraćem roku isporučiti.

Naručenu robu dostavljamo na bilo koje mjesto vlastitim dostavnim vozilima ili u suradnji s dostavnim službama. Svoje kupce smatramo partnerima i prema svima se odnosimo s jednakom važnošću, bez obzira na njihovu veličinu.

U suradnji s tiskarom realiziramo sve Vaše želje i zamisli vezane za tiskani ili promotivni materijal.

Zašto Harta?

Svoj uspjeh gradimo prije svega njegovanjem partnerskih odnosa, konstantnim ulaganjima u kvalitetu, profesionalnim i stručnim djelatnicima, velikim lagerom proizvoda na skladištu te dostavom u najkraćem mogućem roku. Nastojimo pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu po najkonkurentnijim cijenama u branši. Mogućnost pogreške uz Vašu pomoć svodimo na minimum, trudimo se svakim danom biti sve bolji i dati svojim uslugama jednu novu dimenziju.

Podijeli na društvenim mrežama:

Kategorije proizvoda

novosti

Pogledaj sve novosti

O nama

Osnovna djelatnost nam je veleprodaja uredskog materijala, odnosno svega što Vam je potrebno u svakodnevnom poslovanju.

U našem asortimanu se nalaze tinte toneri i ostali potrošni materijal za pisače najpoznatijih svjetskih brendova HP, Epson, Canon, Lexmark, Fujitsu, Xerox, Minolta, Samsung, papir svih veličina i gramatura

Bonitet izvrsnosti

Pokrovitelj

Vaterpolo Primorje - Vaterpolski Klub Primorje

Partneri

HP Amplify Membership Certificate EPSON
Sačuvajmo okoliš zajedno

Sačuvajmo okoliš zajedno

Za naše kupce i partnere postoji i mogućnost da mi svojim vozilima odnesemo iskorištene tonere prilikom dostava naručene robe … Opširnije