Molimo da se prijavite ili ispunite registracijsku formu

Sačuvajmo okoliš zajedno!

Prema Pravilniku o gospodarenju otpadnim električnim i elektroničkim uređajima i opremom, obvezno je odvojeno skupljanje EE otpada te se proizvod po isteku svog vijeka trajanja ne smije odložiti zajedno s nerazvrstanim komunalnim otpadom.

Jeste li znali da je jednom toneru odloženom na nepropisani način potrebno 450 godina za razgradnju?

Naša je želja da zajedno u suradnji s Vama, našim kupcima doprinesemo očuvanju okoliša te ćemo sve iskorištene tonere i tinte koji su kupljeni kod nas i koje nam dostavite, propisno zbrinuti o našem trošku.

Na taj način štetan utjecaj na okoliš sveden je na minimum, a ukoliko je moguće neki toneri će biti ponovno iskorišteni. Prema dogovoru za naše kupce i partnere postoji i mogućnost da mi svojim vozilima odnesemo iskorištene tonere prilikom dostava naručene robe.

Podijeli na društvenim mrežama:

Kategorije proizvoda

novosti

Pogledaj sve novosti

O nama

Osnovna djelatnost nam je veleprodaja uredskog materijala, odnosno svega što Vam je potrebno u svakodnevnom poslovanju.

U našem asortimanu se nalaze tinte toneri i ostali potrošni materijal za pisače najpoznatijih svjetskih brendova HP, Epson, Canon, Lexmark, Fujitsu, Xerox, Minolta, Samsung, papir svih veličina i gramatura

Bonitet izvrsnosti

Pokrovitelj

Vaterpolo Primorje - Vaterpolski Klub Primorje

Partneri

HP Amplify Membership Certificate EPSON
Sačuvajmo okoliš zajedno

Sačuvajmo okoliš zajedno

Za naše kupce i partnere postoji i mogućnost da mi svojim vozilima odnesemo iskorištene tonere prilikom dostava naručene robe … Opširnije